pondělí 16. března 2015

O šestidenní 2015 je enormní zájem, lídrem týmu ČR Svitko

Slovenská motocyklová federace (SMF) připravila pro fanoušky tohoto sportu v nadcházející sezóně množství atraktivních akcí. Vrcholem ročníku 2015 bude v termínu 7.-12. září Mezinárodní šestidenní motocyklová soutěž, v jejímž rámci se v Olomouci a okolí představí světová špička v enduro. Půjde ov pořadí 90. ročník prestižního akce a na Slovensko zavítá po desetileté pauze.

Jako v pátek na tiskové konferenci SMF potvrdili organizátoři, o šestidenní je velký zájem. "Předběžně se nám přihlásilo 660 jezdců z 33 zemí. Technické možnosti tratě však neumožní tak velký počet závodníků, takže jejich počet jsme museli zredukovat. Aktuální stav je 540 jezdců, finální podoba startovního pole bude známa šest týdnů před začátkem akce. Samozřejmě, konečný počet klesne, zda z důvodu zranění nebo nečekaných finančních problémů, ale jsme přesvědčeni, že limit 510 jezdců se nám podaří naplnit, "informoval ředitel Šestidenní 2015 a viceprezident SMF pro enduro a rallye Peter Lazar.

 Slovensko bude mít jako organizátor na akci široké zastoupení, když po devítileté pauze postaví na neoficiálních mistrovství světa národních týmů opět i Trophy tým. Poprvé v historii motocyklového sportu pod Tatrami se představí i tříčlenný ženský tým. "Budeme jezdit doma, chceme se zúčastnit všech kategorií. V té hlavní bude startovat seniorský i juniorský Trophy tým, premiérově budou jezdit i slovenské dívky. Ve druhé části Šestidenní, která pojednává o klubové soutěži, jsme od Mezinárodní motocyklové federace dostali nejvyšší možný limit 12 týmů. Ostatní země postaví maximálně 7 uskupení, "doplnil Lazar.
zdroj: Hledáte Bonusy Sázkových Kanceláří

1 komentář:

  1. s Benjaminem bylo naprosto skvělé pracovat. byl velmi jasný, důkladný a trpělivý, když prováděl mou ženu a mě procesem půjčky. byl také velmi aktuální a tvrdě pracoval, aby se ujistil, že je vše připraveno jít před uzavřením půjčky. pan benjamin je úvěrový úředník spolupracující se skupinou investorů, kteří nám pomáhají získat prostředky na nákup našeho nového domu, můžete ho kontaktovat, pokud chcete získat půjčku za dostupnou nízkou sazbu 2 rio e-mailem. 247officedept@gmail.com nebo whatsapp chat: + 1-989-394-3740

    OdpovědětVymazat