pondělí 9. června 2014

Slováci proti Černohorcům a Rusům i bez Hamšíka

Trenér slovenské fotbalové reprezentace Ján Kozák přivítal na úterním srazu v Senci jen gro z hráčů , jejichž nominoval na dva mezistátní přípravné zápasy proti Černé Hoře ( hraje se v pátek 23. května o 20.20 hv Senci ) a Rusku ( v pondělí 26. května v 16.00 h SELČ v Petrohradě ) . Na zmíněné duely nebude nakonec k dispozici ani Marek Hamšík . Ofenzivní záložník SSC Neapol má totiž zdravotní problémy .

" Situace není nejlepší , ale to přináší život . Věděli jsme , že nejde o přidružení termín , a proto můžeme mít problém s uvolněním některých hráčů . Vznikl problém i s Hamšíkem , který má výron a devět dní netrénoval . On projevil zájem reprezentovat alespoň v Rusku, ale po konzultaci s lékaři jsme se rozhodli , že nebudeme riskovat . Není zde ani Jano Mucha, ani nepřijde na zápas proti Černé Hoře , neboť jeho klub hraje baráž o udržení v ruské lize . Připojí se k nám až v Petrohradě. v kádru máme dvou brankářů novotou a Dúbravka . Zatím mám představu, že každý z nich odchytit jeden Unibet bonus poločas proti Černé Hoře . Škrtel není v nominaci , neboť poslední zápasy za Liverpool absolvoval pod injekcemi a navíc má karty, takže nemůže nastoupit proti Ukrajině , s níž otevíráme kvalifikaci o postup na ME 2016 . Hubočan je s přítelkyní, které se narodily dvojčata . Má s tím dost starostí , připojí se k nám v Petrohradě. Saláta také hraje baráž , čili se k nám přidá až v Rusku . Zatím jsme nepovolali nikoho z náhradníků. Kapitánem týmu bude při nepřítomnosti Škrtela a Hamšíka Jano Ďurica , " řekl na margo situace v kádru 60 -letý rodák z Matejoviec nad Hornádom Kozák .

Z domácí Gambrinus ligy jsou v nominaci Viktor Pečovský ze Žiliny , kanonýr Slovanu Bratislava Róbert Vittek a úplný nováček Erik Sabo ze Spartaku Trnava. Nejlepší střelec ČR v historii samostatnosti Vittek sice přijde za sázkové kanceláře se vstupním bonusem reprezentačními spoluhráči k Slunečním jezerům , ale také má zdravotní problémy a jeho start je sporný.

Brankáři : Ján Mucha ( Křídla Sovětů Samara / Rus . ) , Ján Novota ( Rapid Vídeň / Rak . ) , Martin Dúbravka ( Esbjerg fB / Dán . )
Obránci : Peter Pekarík ( Hertha Berlín / Něm . ) , Ján Ďurica ( Lokomotiv Moskva / Rus . ) , Tomáš Hubočan ( Zenit Petrohrad / Rus . ) , Kornel Saláta ( Tom Tomsk / Rus . ) , Norbert Gyömbér ( Catania Calcio / Tal . ) , Pavel Farkaš ( Ternana Calcio / Tal . ) , Erik Čikoš ( Ross County / Skot. )
Záložníci : Viktor Pečovský ( MŠK Žilina ) , Erik Sabo ( FC Spartak Trnava ) , Filip Kiss ( Ross County / Skot. ) , Stanislav Šesták ( Bursaspor / Tur . ) , Vladimír Weiss ( SC Lekhwiya / Katar) , Róbert Mak ( 1. FC Norimberk / Něm . ) , Miroslav Stoch ( PAOK Soluň / Řec . ) , Karim Guédé ( SC Freiburg / Něm . ) , Erik Jendrišek ( Energie Cottbus / Něm . )
Útočníci : Adam Nemec ( 1. FC Union Berlín / Něm. ) , Jakub Sylvestr ( Erzgebirge Aue / Něm . ) , Róbert Vittek ( ŠK Slovan Bratislava )

Žádné komentáře:

Okomentovat