pondělí 9. června 2014

Nejvyšší slovenská soutěž mění název na Fortuna liga

Nejvyšší slovenská fotbalová soutěž se bude během následujících čtyř sezón , počínaje ročníkem 2014/2015 , volat Fortuna liga . Na úterní tiskové konferenci v bratislavském hotelu Sheraton o tom informovali kompetentní zástupci zúčastněných stran , který prezentovali i nové logo. Současný název Gambrinus liga zanikne , neboť společnost Heineken Slovensko se rozhodla ukončit spolupráci s Unií ligových klubů ( ULK ) , řídícím orgánem dvou nejvyšších domácích soutěží . Důvodem ukončení kooperace jsou jiné strategické záměry společnosti Heineken Slovensko a značky Gambrinus v oblasti marketingu a zaměření na další komunikační.
" V dvacetileté historii slovenského profesionálního fotbalu měla společnost Heineken Slovensko aznačka Gambrinus nezastupitelné místo jako nejvýznamnější partner, jehož jméno nesla naše nejvyšší soutěž více než deset let. Rád bych proto vmãnã profesionálního fotbalu poděkoval za dlouhodobou podporu a korektní spolupráci ," uvedl prezident ULK Dušan Tittel a pokračoval : " Naše cesty se nyní rozcházejí . Na příští čtyři roky jsme se svým marketingovým partnerem UFA Sports Slovakia uzavřeli smlouvu s novým titulárním partnerem nejvyšší slovenské fotbalové soutěže , společností Fortuna SK . Hledali jsme společníka a našli jsme ho . nejvyšší soutěž, jejíž nejbližší ročník začne 1. kolem 12. července 2014 , bude nést název Fortuna liga. "

Na otázku, jakou částkou přispěje nový hlavní partner pro potřeby slovenského klubového fotbalu , D. Tittel konstatoval : " Nebudu zveřejňovat detaily, je však vysoká . Prozradím jen, že smlouva je výhodnější než byla ta s předchozím generálním partnerem . Pokud jde o televizní přenosy, dosud se vysílaly dva zápasy v jednom kole ' live' . v plánech máme dosavadní počet rozšířit až na tři schůzky , něco máme v tomto směru již predrokované . Dokud však není podpis na papíře , nezveřejňujeme společnost . Bude to však velká televize . "

Výkonný ředitel UFA Sports Robert Müller ven Vultejus na TB uvedl : " Těší mě, že mohu oficiálně oznámit uzavření dohody se společností Fortuna SK, díky níž vstupuje do slovenského ligového fotbalu nový významný partner. Hledali jsme takového, který má reputaci , jméno a může finančně přispět . Nyní jsme sestavili největší marketingový rozpočet pro Slovensko . Podpis smlouvy na čtyři roky jasně dokumentuje , že náš nový partner vnímá toto spojení jako svou strategickou prioritu . Věřím, že spolu odstartujeme další dlouhodobou etapu ve slovenském profesionálním fotbale. " Viac: http://cz.top10-bookies.com nebo slovenština: sk.top10-bookies.com

Žádné komentáře:

Okomentovat